
 

 

 

Your response 
Question Your response 

Question 1: Do you have any comments on 
the drafting of the new template notice as set 
out in Annex 1? 

Confidential? – N 

Under item 2 and in connection with our PIA 
product we are concerned about the potential 
sharing of personal / confidential data from our 
agreements with site providers with other 
operators so we would recommend the removal 
of the date of such an agreement and name of 
the site provider from this notice in the spirit of 
privacy and data protection guidance.  

Note that the general principle is that if we 
receive confidential and/or personal data from a 
site provider we only use that information for 
the original purpose that it was given to 
us.  That’s because consent was given for that 
purpose, and we cannot use the confidential 
and/or personal data for another purpose.  

Under section 5, in order for us to operate 
practically  the changes imposed from the PSTI 
bill, we would require the option in the address 
field to include details of the sharing operator so 
that anyone with an interest in the land can 
engage with them directly rather than coming to 
us.  

Either within section 5 of the notice or within the 
notes field, we would recommend the inclusion 
of ‘…this notice does not entitle the sharing 
operator to enter the land to survey, install or 
maintain their apparatus without obtaining the 
prior consent of the site provider’.  



Question 2: Do you have any comments on 
the drafting of the new template notice as set 
out in Annex 2? 

Confidential - N 

In section 8, in order for us to operate practically 
the changes imposed from the PSTI bill, we 
would require the option in the address field to 
include details of the sharing operator so that 
anyone with an interest in the land can engage 
with them directly rather than coming to is. 

Either within section 8 of the notice or within the 
notes field, we would recommend the inclusion 
of ‘…this notice does not entitle the sharing 
operator to enter the land to survey, install or 
maintain their apparatus without obtaining the 
prior consent of the site provider’. 

 

 


