
 

 
Your response 

Question Your response 

Should Ofcom consent to Radio Fiza Limited 
making the changes it proposes to the Key 
Commitments of Radio Faza, with particular 
regard to the statutory criteria set out in 
Section 1 of this consultation document? 
(Section 106 (1A) of the 1990 Broadcasting Act, 
as modified by the Community Radio Order 
2004). 
 

No - I am of the opinion that to harmonise 
community cohesion, and to help non English 
speakers to understand the language of their 
adopted homeland, all broadcasting on 
community radio stations based in the UK 
should be in English. There is a multitude of 
internet stations providing non-stop ethnic 
music.    
 
 
 
 
 
 
 

 


